Fem tips til valg af ny bordplade
Vores anbefalinger i forbindelse med leverandørvalg, budgettering og uforudsete udgifter
Nyt køkken?
Langt de fleste af vores kunder, kontakter os, fordi de skal have lavet ny bordplade til deres køkken. Køkkenbordplader er vores speciale - så vi er rigtig glade for at vores kunder rækker ud, og tager os med på råd i deres projekt.
Vi ved, at noget af det værste ved byggeprojekter, er uforudsete udgifter og "hvad-gør-vi-lige-her"-situationer. Vi har derfor lavet denne guide er til alle Jer, som gerne vil vide what's what, inden I går i gang med at budgettere. 
Vi håber at I kommer rigtig godt i gang med Jeres projekt! 

Tip nr. 1: Stop op, og brug tid på at sætte Jer ind i Jeres muligheder!
Uanset hvor I får leveret Jeres nye køkken fra, kan I få leveret Jeres bordplade gennem os. De fleste køkkenleverandører har samarbejdsaftaler med én leverandør af bordplader - og derfor er der ikke mulighed for andre leverandører, at skabe konkurrence på dette marked. Derfor oplever vi ofte, at vores kunder bliver forskrækkede, når de hører, at vi kan matche prisen for samme - eller et lignende produkt - og spare dem mange penge i budgettet. 
Generelt, findes der to typer af overflader, som kan anvendes til bordplade i et køkken; Natursten/naturmaterialer (granit, marmor, skifer, quartzite etc.) og de industrielt fremstillede (som keramik, komposit, Hi-Macs, Corian, laminat etc.). Vi har valgt at specialisere os i hhv. granit og marmor og keramik og komposit. Det har vi gjort af den simple årsag, at vi synes, at det er de lækreste materialer til prisen. 
Natursten og keramik/komposit kan ikke sammenlignes, i det produkternes egenskaber er så vidt forskellige. Når vores kunder derfor sommetider spørger, "hvad koster det ene i forhold til det andet?", så svarer vi oftest, at det egentlige spørgsmål, som I skal stille Jer selv er, "hvordan forestiller vi os, at vi vil bruge vores bordplade?".
Der er ingen tvivl om, at de keramiske bordplader har nogle enestående egenskaber, som gør materialet særligt anbefalelsesværdigt som overflade i et køkken - men når det er sagt, så får man ikke samme varme og liv i en keramisk bordplade, som man gør i en natursten. Og her er det så, at I, som brugere, skal gøre Jer nogle tanker om hvad I har af behov. 
Vi anbefaler desuden, at I tager tiden til at komme ud og besøge os i vores showroom til en snak om netop Jeres projekt.
Her kan I se et priseksempel på en bordplade til et køkken, leveret i keramik. 
Husk, at vi altid står klar til at rådgive Jer i Jeres projekt! :-) 

Tip nr. 2: Hav rammerne for et nyt køkken på plads!
Ved alle byggeprojekter - hvad end der er tale om en modernisering eller totalrenovering - findes en begyndelse. Før I når dertil, er det en rigtig god idé at have planlagt hvad der er næste skridt. 
Skal I have totalrenoveret Jeres køkken, er der mange forskellige håndværkere; Murer, elektriker, maler, VVS'er, som skal involveres og selvom I nøje udvælger dem gennem en længere tilbuds-proces, vil I med stor sandsynlighed alligevel komme til at opleve, at hver i sær af dem, har forskellige inputs til netop hvordan Jeres projekt skal udføres. 
Når det håndværksmæssige er overstået, og rummet er tomt, kan I begynde at montere Jeres nye køkken. 
Først herefter, kan vi som bordpladeleverandør, komme ud og måle op til bordpladen. 
I vores monteringsvejledning, kan I se hvad der skal være udført af arbejde, før vi kommer og måler op. 

Tip nr. 3: Spar kun hvor det giver mening. 
Der er mange udgifter forbundet med et køkkenprojekt - og vi forstår godt, at det kan være uoverskueligt at gennemskue hvor det giver mening at spare penge. Kan I f.eks. selv male giver det god mening at spare penge her. 
Vi anbefaler alle vores kunder, at benytte sig af vores No-Responsibility servicepakke, som inkluderer opmåling, levering (fragt) og montering af bordplade. Servicepakken betyder, at I som kunde ikke bærer ansvar for forkert opmålte bordplader - og derved slipper for at skulle betale to gange for samme produkt. 

Tip nr. 4: Gør Jer opmærksom og bekendt på og med vores leveringsbetingelser og undgå uforudsete udgifter
Vi lever af at levere produkter til Jer. Og vi elsker det! 
Men vi har også et ansvar overfor vores medarbejdere - og derfor fremgår der af vores leveringsbetingelser eventuelle merudgifter som kan forekomme ved f.eks. levering. Disse er f.eks. udgifter ved levering af materialer som overstiger hvad vores medarbejdere må løfte, eller indbæring med kran, hvis ikke adgangsforholdene i Jeres bolig tillader at vi bærer materialet ind. 
Vi gør alt hvad vi kan for at gøre Jer opmærksom på disse udgifter når I placerer ordren hos os, men hvis vi for eksempel ikke er på besøg ved Jer i forbindelse med opmåling, tager vi desværre ikke ansvar for disse udgifter. 

Tip nr. 5: Følg Jeres mavefornemmelse!
Har I set Jer lune på designet i en slags plade fremfor en anden, så stol på Jeres mavefornemmelse. 
De fleste danskere får nyt køkken hvert 15. år - og derfor skal I med stor sandsynlighed se på Jeres nye bordplade de næste mange mange år. Derfor skal I også være trygge ved valget af bordplade. 
Vores medarbejdere står naturligvis klar til at vejlede og guide Jer, men vores klare anbefaling er, at I hellere bruger en måned mere med midlertidige bordplader, end at I vælger noget I ikke er helt sikre på. 

Vi håber at I har kunne bruge denne guide. 


1234, Melanie Bernt Johnsen
6 juli, 2020
Share this post
Arkivér
Log ind to leave a comment
Åbningstider
Særlige åbningstider i juni 2020